Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - KRESZ.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - KRESZ.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kresz.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Autósiskola

Autósiskola

Az autósiskolák hazánkban piaci alapon működnek, vagyis versenyben vannak a megrendelőkért. Ez azonban furcsa verseny, mert a vevők (például Te is) még soha nem tanultak autót vezetni, így nem igazán tudják, minek alapján válasszanak. Mivel az életben mindenhol a pénz az értékmérő, itt is ez került előtérbe. A baj az, hogy az olcsóság általában a minőség kárára megy. (lásd a Mennyibe kerül a jogosítvány? című részt!) Az olcsó iskolákról menetközben gyakran kiderül, hogy különböző egyéb (addig nem jelzett) díjakat kérnek, illetve a szolgáltatásuk elég spórolós (vagy a kilométerekkel, vagy az idővel, vagy a jó magyarázattal, vagy mindezekkel együtt). Persze az is igaz, hogy a magasabb ár sem garancia a jó szolgáltatásra. Nyilván az úgynevezett ár/érték arány határozza meg, hogy megéri-e a szolgáltatás az árát. Mi lehet az érték? Például az, ha az iskola... hirdetései, tájékoztatói korrektek, azonos tartalmúak, nem keltenek bizonytalanságot benned. ügyfélszolgálata, az ügyintézők, oktatók, járművek jó benyomást keltenek, és el tudod képzelni, hogy a tanulásodat támogatni fogják.

Jogosítvány, jogsi

Jogosítvány, jogsi

jogositvany.tlap.hu, jogosítvány , jogosítvány földön, vízen, levegőben. Nemzetközi kategória. A "B" kategóriába tartozik a (forgalmi engedély bejegyzése alapján) legfeljebb 3500 kg megengedett legnagyobb össztömegű, a vezető ülésén kívül legfeljebb 8 állandó ülőhellyel rendelkező gépkocsi, amely lehet személygépkocsi vagy kistehergépkocsi is. Az ilyen gépkocsival, "B" kategóriás, nem kezdő vezetői engedély birtokában könnyű (a forgalmi engedélyből megállapíthatóan legfeljebb 750 kg megengedett legnagyobb össztömegű) pótkocsit korlátozás nélkül szabad vontatni. Az összekapcsolt járművek megengedett legnagyobb együttes össztömege így elérheti a 4250 kg-ot. Nehéz (a forgalmi engedélyből megállapíthatóan 750 kg-ot meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű) pótkocsinak "B" kategóriás, nem kezdő vezetői engedéllyel való vontatásához két feltételnek kell teljesülnie: a nehéz pótkocsi (forgalmi engedélyből megállapítható) megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vonó gépkocsi (forgalmi engedélyből megállapítható) saját tömegét, és az összekapcsolt járművek megengedett legnagyobb együttes össztömege (vagyis a két forgalmi engedélyből megállapítható megengedett legnagyobb össztömegek összege) nem haladja meg a 3500 kg-ot.

Tanfolyam, okj, nyelvtanfolyam

Tanfolyam, okj, nyelvtanfolyam

Ezoterikus tanfolyam Ingatlan tanfolyamok Járművezetői tanfolyam Kreatív tanfolyam Lovas tanfolyamok Masszázstanfolyam Nyelvtanfolyamok OKJ tanfolyam adatbázisok Pénzügyi tanfolyam Számítástechnikai tanfolyam Szépségápolási tanfolyamok Tánctanfolyam Tanfolyam gyermekeknek Tanfolyam szülőknek Tanfolyamszervező cégek Vegyes tanfolyamok

Veresegyház

Veresegyház

Mintegy 14 000 fős város Budapesttől 23 km-re északra, a Gödöllői-dombság egyik völgyében található. Árpád-kori település, első okleveles említése 1375-ből való. A copf stílusú római katolikus templom a XVIII. sz.-ban épült, kertjében barokk stílusú Golgota-szoborcsoport látható. A település egyik dísze Kő Pál szobrászművész "Anya" című alkotása. A környező tavak strandolásra, horgászatra adnak lehetőséget. Környezetükben szoborpark látható Mitsui Sen japán szobrászművész alkotásaival. A városban egész évben meleg vizű gyógyfürdő várja a látogatókat. Az úszni vágyók részére az általános iskola területén működő uszoda áll rendelkezésre hétköznap esténként, illetve hétvégén egész nap. Érdekesség a Külső-Patak utcában, természetes környezetben található medve- és farkasotthon, ahol 42 medve és 20 farkas él.

Tuti menü