Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
KRESZ linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Közlekedési - KRESZ [4. oldal]
részletek »

KRESZ képes leírás: Közlekedési - KRESZ [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kresz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 114 db
Közlekedési jogász

Közlekedési jogász

Ügyvéd által írt blog. Érdekességek a közlekedéssel kapcsolatban ügyvéd szemmel. Hírek, jogszabályok és azok alkalmazása a közlekedőkre. Ügyvéd által írt blog, kifejezetten közlekedési joggal kapcsolatos érdekességekről, akutalitásokról ír. Gyakran frissül, érthető, nem jogi nyelven íródott. Olvashatunk az ittas vezetésről, cserbenhagyásról, balesetekről, megelőzésről. Sokszor saját élményeit, tapasztalatait is elmondja. Látszik rajta, hogy ?szakmabeli?. Autósoknak, motorosoknak, ajánlom, sőt gyalogosoknak is.

KRESZ által előírt eü dobozok

KRESZ által előírt eü dobozok

A 2012 év eleji mentőláda mizéria óta mindenki tudja, hogy a személyautókban, teherautókban, motorokon kötelező készenlétben tartani az elsősegély felszerelést. Az elsősegélyfelszerelések tartalmát jogszabályok határozzák meg, így tartalma egységes. Vásároljon Magyarországon gyártott egészségügyi csomagokat a Mentőláda webáruházban, ahol házhoz szállítással, legfeljebb bruttó 1490 Ft-os postaköltség mellett tudjuk teljesíteni megrendelését! Kínálatunkból: - A kategóriás motoros egészségügyi csomagok, cipzározható tasakban - B kategóriás személyautóhoz megfelelő eü csomag, műanyag dobozban - C kategóriás buszos mentődobozok, műanyag dobozba csomagolva - üzemi és munkahelyi mentődobozok

Kresz e-learning

Kresz e-learning

Akkreditáció (e-learning KRESZ) Magyarországon elsőként és egyedüliként cégünk, az E-Educatio Információtechnológia Zrt. rendelkezik a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) által akkreditált e-learning tananyagokkal. Cégünk a szakértőink által elkészített elméleti e-learning tananyagokat és az e-Titán keretrendszert 2012 januárjában akkreditációra nyújtotta be az NKH-hoz. Mind a keretrendszer, mind a tananyagok megkapták az akkreditációt. Fontos tudni: kizárólag az NKH által akkreditált e-learning képzések esetén nem kell tantermi oktatásra járnod, csak ebben az esetben tudod otthonról elvégezni az e-learning 'KRESZ' tanfolyamot, amely teljes egészében felkészít és feljogosít a hatósági elméleti vizsgára. Elméleti és gyakorlati képzés Az e-Edu Autósiskola elsődleges célkitűzése, hogy saját tanulói és a szerződött partner autósiskolák tanulói a hazai kategóriás és szaktanfolyami képzések elméleti részét a korszerű és hatékony e-learning segítségével tudják elvégezni. A sikeres elméleti vizsgát követően a tanulók megkezdhetik a gyakorlati képzést. Országos képzési engedéllyel rendelkező autósiskolaként a gyakorlati képzésre is szívesen vállalkozunk: az elméleti képzés alatt az e-Titán rendszerben területi és más paraméterek szerint szabadon lehet gyakorlati oktatót választani. Tananyagok Az elméleti képzés ismeretanyaga három tantárgyból áll: közlekedési alapismeretek, járművez

Kresz fórum

Kresz fórum

A KRESZ értelmezése A KRESZ értelmezésével kapcsolatos téma Kérdések Általános kérdésekkel kapcsolatos téma. Keres-Kínál Az autósiskolák részére használható eszközök adás-vételével kapcsolatos téma. Ki volt a hibás? Bekövetkezett balesetek megvitatásával kapcsolatos téma. Kinek van elsőbbsége? Elsőbbségi szituációk megvitatásával kapcsolatos téma. KRESZ változások A KRESZ változásaival kapcsolatos téma. Oktató programok KRESZ oktató, valamint KRESZ teszt programokkal kapcsolatos téma. Személyszállítás A személyszállítással kapcsolatos téma A teherszállítással kapcsolatos téma. Vezetői engedély A vezetői engedélyekkel kapcsolatos téma.

Kresz gyakorlás

Kresz gyakorlás

Kresz teszt és tanfolyam. Kresz vizsga és gyakorlás lehetősége, szakértői gárda segítségével. A webkresz.hu egy kresz-teszt és kresz tanfolyam oldal, ahol naprakészen megtalálható az összes kategória minden kérdése, (2900 kérdés!) egy online kresz tanfolyammal kiegészítve. A webkresz.hu azzal a céllal jött létre, hogy az elméleti vizsgára való felkészülést, és a közlekedési kultúra fejlődését a leghatékonyabban segítse. Az oldalt, a most tanulók és a jogosítvánnyal már rendelkezők számára egyaránt ajánljuk! A kresz teszt a hatósági vizsgával megegyező módon gyakorolható.

Hirdetés
Kresz Indiában

Kresz Indiában

Aki már látott indiai közúti forgalmat, annak magyarázatra nincs szüksége. Viszont talán még jobban élvezheti az alábbi szöveget, mint az, aki nem rendelkezik sajátélménnyel. A szösszenet eredetijét a http://www.rajiv.com/india/humor/roadrul e.htm címen találtam régebben a neten. A magyarra fordított és átdolgozott változat a szerző külön hozzájárulása nélkül készült - de úgy vélem, szívesen megadná azt. Aki még nem járt Indiában, annak azt szeretném elmondani, hogy máig is élénken él bennem az a pillanat, amikor először próbáltam bejutni Új-Delhi főtere, a Connaught Place területére. Ekkor a Rózsaszín párduc rajzfilmsorozat Az átkelés című epizódja jutott eszembe: abban a pillanatban, hogy a zebrára tettem volna a lábamat, hirtelen minden irányból berregve és süvíteni rajzani kezdett a járművek lehető legtarkább kavalkádja. Már nem emlékszem, hogy a Párduc végül hogyan oldotta meg a helyzetet - de a valóságban hozzá lehet szokni, csak egy adag lélekjelenlét kell hozzá.

Kresz kisokos

Kresz kisokos

Kedves Tanuló Barátaim! A gyalogos és a kerékpáros közlekedés szabályait egészen biztos, hogy már sokan jól ismeritek, ám amint tudjátok, mint minden más, időről- időre a szabályok is változnak. Az Európai Unió egy nagy közösség, és az egyes tagországoknak a közlekedési szabályaikat egymáséihoz kell igazítaniuk. Ugyanakkor a forgalom növekedése és a járművek korszerűsödése is időről időre megköveteli, hogy a közlekedés szabályait a megváltozott feltételekhez igazítsuk. Mindennek az a fő célja, hogy a közlekedés biztonságosabbá váljon. Ennek során a szabályok megalkotóinak mindig kiemelt figyelmet kell fordítaniuk rátok, akik még nem rendelkeztek olyan sok közlekedési tapasztalattal, mint az idősebbek, és jobbára még csupán gyalogosan vagy kerékpárral vesztek részt a közúti forgalomban, és ezért jobban ki vagytok téve a közlekedés veszélyeinek, mint a gépjárműveket vezető felnőtt közlekedési partnereitek.

KRESZ könyv az úton közlekedők részére

KRESZ könyv az úton közlekedők részére

A könyv megfelel a jelenleg érvényben lévő KRESZ-jogszabályoknak. Tartalmazza mindazt az információt, melyet a közúti közlekedés során tudni kell. A jól áttekinthető szerkesztésnek, az ábráknak és a fotóknak köszönhetően az ismeretanyag jól értelmezhető. Jól alkalmazható a KRESZ oktató program című személyi számítógépre fejlesztett programmal együtt. Egyaránt használható számítógépes KRESZ vizsgára való felkészülésre, hivatalos gépkocsivezetők továbbképzésére.

Kresz mese

Kresz mese

Ingyen KRESZ oktatás A mai este egy tanmese figyelmeztet mindenkit a helyes vezetési szabályok betartására. Tudjátok, a KRESZ alapja a bizalmi elv. Bizzunk abban, hogy sokan megfogadják a következő tanácsokat, és még többen utasítják el. Bizalmi elv: azt jelenti, hogy minden közlekedő számíthat rá - bízhat abban -, hogy mások is megtartják a közlekedés szabályait. A bizalmi elv alól azonban vannak kivételek, ezért a forgalomban nagy figyelemmel és elővigyázatossággal kell közlekedni. Ha a szabályt valaki megszegi, másoknak is mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy balesetre, vagy veszélyhelyzet kialakulására ne kerüljön sor.

Hirdetés
Kresz oktatás angolul

Kresz oktatás angolul

The driving school course has theoretical and practical training parts. Theory training consists of: a minimum of 10 classroom lessons theory training may be in the form of personal or group consultations The location of theory training may be: in your home in our classroom The practical course (in case of category B): You must pass the KRESZ (driving theory) exam to start practical training. The practical course consists of a minimum of 30 lessons. Practical training includes basic skills training and main training. Basic skills training teaches you handling of the vehicle, maneuvering and how to check safety requirements. In main training, you practice driving in traffic. (see 'courses, and detailed information' for more) First aid course: First aid courses are organized by the Driving School in cooperation with the Red Cross.

Kresz oktatás B kategóriás jogosítványhoz

Kresz oktatás B kategóriás jogosítványhoz

Tanulj meg nálunk vezetni! Rutinos oktatóink segítségével és támogatásával könnyedén megszerezheted az elméleti alapok mellett azt a gyakorlati tudást, amivel a vizsga már csak ujjgyakorlat lesz. Autósiskolánk több folyamatos kurzust tart különböző kategóriákban, így a népszerű motor és B kategóriás jogosítványon kívül akár teherautóhoz, autóbuszhoz és nehézpótkocsihoz is megszerezheted a vezetési engedélyt. A tanfolyamok időpontjairól, árairól érdeklődj telefonon, e-mailben, vagy személyesen központi irodánkban!

KRESZ oktatás, autós oktatás

KRESZ oktatás, autós oktatás

KRESZ - Minden lényeges információt megtalálsz oldalunkon a KRESZ oktatásról. Ingyenes Kresz könyvet biztosítunk a tanulóknak. A Kresz vizsgán egy 55 kérdésből álló tesztlapot kell számítógépen kitölteni. Egy kérdésre 1perc válaszadási lehetőség van. Javasoljuk, hogy a vizsgára sok kresz teszttel gyakoroljál!

Kresz táblák gyártása,forgalmazása

Kresz táblák gyártása,forgalmazása

Munkavédelmi ruházat, védőfelszerelések, munkabiztonsági jelek, tűzvédelmi eszközök kereskedelme. Komplett tűz- és munkavédelmi szolgáltatások. Tűzoltó készülékek forgalmazása. Tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi, HACCP, ADR, menekülési irány, utánvilágító tábla, piktogram táblák gyártása, forgalmazása. Reklám dekorációk, autó dekorációk, névjegykártyák készítése. Tűzvédelmi szabályzat, tűzriadó terv, kockázatértékelés, tűzvédelmi felülvizsgálat, tűzoltó készülék karbantartás. Tűzvédelmi eszközök, tűzoltó takaró, tűzcsap forgalmazása, felülvizsgálata. Tűzvédelmi szakvizsgáztatás, munkavédelmi oktatás, munkavédelmi szabályzat készítése.

Kresz toto gyerekeknek

Kresz toto gyerekeknek

Gyalogosan A: a járdán kell közlekedni. B: a járdán vagy az úttesten szabad közlekedni. C: bárhol szabad közlekedni. 2. Gyalogosan csak egy sorban szabad haladni A: a járdán. B: az úttest szélén. C: gyalogúton. 3. Ha ezt a táblát látom, akkor ilyen úton A: csak gyalogosok közlekedhetnek. B: gyalogosok és kerékpárosok közlekedhetnek. C: járművek csak lépésben közlekedhetnek. 4. Ilyen úton lakott területen A: csak kerékpáros közlekedhet. B: csak kerékpáros és gyalogos közlekedhet. C: kerékpáros, gyalogos és segédmotoros közlekedhet. 5. Ebben az útkereszteződésben A: a gyalogosé az elsőbbség. B: az autóé az elsőbbség. C: udvariasság dönt az elsőbbségről.

Kresz változás

Kresz változás

Segédmotoros kerékpárral és motorkerékpárral közlekedőket érintő kresz-változások A módosítás az általános európai gyakorlathoz kapcsolódóan pontosítja és kiegészíti a motorkerékpár és a segédmotoros kerékpár meghatározását, bevezeti a mopedautó és a quad fogalmát. Az új rendelet minden forgalmi sáv használatát lehetővé teszi a motorkerékpárok számára a három- vagy többsávos utakon. Eddig ezekre a sávokra a balra bekanyarodás esetét kivéve csak személygépkocsik hajthattak rá. A kétkerekű motorkerékpárok és kétkerekű segédmotoros kerékpárok számára megengedi az autóbuszsáv használatát. A kétkerekű motorkerékpárok és a kétkerekű segédmotoros kerékpárok esetében - a megadott biztonsági feltételekkel - lehetővé vált az előre haladás az álló járművek mellett, között.

Kresz vizsga a Svédeknél

Kresz vizsga a Svédeknél

program letölthető változatából megismerkedhetünk - angol nyelven is -, hogy a svédek hogyan tanulnak és miként vizsgáznak. A közel 700 kérdéses adatbankból 70 kérdést tesznek fel, amire összesen 50 perc időt adnak. Jelentős eltérés a magyar rendszertől egyrészt az, hogy az 50 percen belül mindenki úgy ossza be az idejét, ahogy jónak látja, azaz nincsenek egy perces korlátok. A másik pedig, hogy a teszt befejezésekor bármelyik kérdés újra megtekinthető és javítható is. A rendszer csak a lezárás után kezdi meg a kiértékelést. Látható az anyagban az is, hogy sokkal inkább napjainkban készült fényképekre, mint megrajzolt ábrákra épülnek a feladatok, valamint, hogy korszerű és hasznos műszaki kérdéseket is találunk. Mint például mit jelent a hibridautó kifejezés, vagy hogyan kell két jármű között az akkumulátort átkötni (bikázni) stb...

KRESZ-blog tanulóvezetőknek

KRESZ-blog tanulóvezetőknek

Van pár fontos KRESZ szabály, melyet minden közlekedőnek ismerni tanácsos. Ilyen és hasonló témákat talál ezen a weboldalon.Tudta-e egyebek mellett, hogy a gépjárművezetői engedély megszerzésének nincs felső korhatára. Kizáró ok legfeljebb a kötelező orvosi vizsgálat során derülhet ki. Fennálló jogosítvány és kötelező biztosítás hiányában pedig tilos elindulni otthonról! Mibe kerülhet ez a feledékenység?

Tuti menü