Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kresz oktatás, továbbképzés képes leírás - KRESZ.tlap.hu
részletek »

Kresz oktatás, továbbképzés - KRESZ.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kresz.tlap.hu » Kresz oktatás, továbbképzés
Keresés
Találatok száma - 22 db
  KRESZ-oktató program

KRESZ-oktató program

KRESZ-elmélet: A program a multimédia legkorszerűbb technológiájával mutatja be és érteti meg a B kategóriás jogosítvány KRESZ tananyagát. A szöveges tartalmat több mint 750 kép és ábra, 160 animáció és a hozzájuk tartozó magyarázó hangalámondás színesíti. Minden hangos magyarázatot jeltolmács tesz az arra rászorulóknak érzékelhetővé. A képek, ábrák, animációk szinte kézzel foghatóvá teszik a forgalmi szituációkat, olyan érzést keltve, mintha aktív résztvevője lennél a közlekedésnek. A kiadvány nem csak a leendő gépjárművezetőknek szól, hanem hasznos ismétlést jelent a már aktív vezetőknek is. A program a korábbi dobozos verziók továbbfejlesztett változata. Segítségével felkészülhet KRESZ-vizsgájára. A teljes értékű verzió letölthető 480 Ft értékű SMS ellenében. Tartalmazza a "B" kategóriás KRESZ-könyv anyagát, valamint a komplett KRESZ-vizsga anyagot. Ezen kívül az Elsősegély tantárgy felkészülésében is segítséget nyújt.

3D. Kresz szimulátor

3D. Kresz szimulátor

Nemet-angol nyelvű Autós motoros szimulátor Hardware war ein PC mit Pentium-4 Prozessor und GeForce Grafikkarte. Nach Installation des "Xp Service Pack #2" wurden keine Änderungen an Windowseinstellungen vorgenommen, sondern sofort die Original CDs der 3D-Fahrschule zur Installation verwendet. Man benötigt jedoch ein Windows-Anmeldekonto mit Administratorrechten. Versucht man, als "eingeschränkter Benutzer" die Fahrschule zu installieren, wird man von Windows aufgefordert, ein Konto mit Amdinistratorrechten auszuwählen. Dies gilt wohl aber für alle anderen Programme gleichermaßen. Entsprechend gut veträglich war bei uns auch 3D-Fahrschule 2 und 3 mit "Windows 2000 Service Pack #4".

Akciós Kresz tanfolyam

Akciós Kresz tanfolyam

Villám Jogsi autósiskola. Szeretnél gyorsan autós, motoros jogosítványt szerezni? Mi segítünk benne. Profi oktatóink segítenek a maga biztos tudás elsajátításában. Elméleti oktatás indul a hét minden napján! Ha túl vagy az elméleten az sem lesz probléma, hogy heti 4 óra gyakorlati vezetés. Online KRESZ oktatásunk fél áron. Egyes pótórák díjtalanok. Autósiskola váltásnál is várunk szeretettel, ha nem tudnak megfelelő feltételeket biztosítani neked. Iskolánk tömeg közlekedéssel könnyen megközelíthető helyen található

ATI-Császárné Kft Autósiskola Szeged

ATI-Császárné Kft Autósiskola Szeged

Mi egy szegedi Autósiskola vagyunk. Akcióval és a legmagasabb felszereltséggel várjuk Szegeden már 2 helyen is! Foglalkozunk Moped, Motor, Személygépkocsi, Tehergépkocsi, Nehézpótkocsi, ADR, Autógázbiztonsági, Árufuvarozó GKI, Buszos személyszállító GKI, Emelőgép-kezelői, EU-konform árufuvarozó vállalkozói, EU-konform autóbuszos személyszállító vállalkozói, Földmunkagép-kezelői, Gépkezelői, Mezőgazdasági vegyszerszállítói, Személygépkocsis személyszállítói, Targonca-kezelői, Tachográf-kezelői, Taxi-vezetői, Taxi vállalkozói, Töltőállomás kezelői, Tűzvédelmi szakvizsga ('AB', 'Hegesztő, 'PB', 'Üzemanyagtöltő'), Undortkeltő anyagok belföldi szállítói tanfolyamokkal és vizsgákkal. Mozgássérült oktatás, Automataváltós autón oktatás, Autó-szimulátor, Motor-szimulátor, Részeg-szimulátor és Érintőképernyős számítógépen gyakorlás

Aurum Kft. (Ajka,Pápa)

Aurum Kft. (Ajka,Pápa)

A cég 1986 óta folytat járművezető képzést B kategóriában. Tanfolyamainkat Ajkán illetve Pápán indítjuk. A járműkezelési- és forgalmi vizsgáztatást pedig csak Pápán folytatjuk. 2004-ben autósiskolánk akkreditált intézménnyé lett nyilvánítva, ami egyben egyfajta minőséget is jelent, illetve biztosít hallgatóink számára. EU normáknak megfelelően kialakított elméleti tantermünkkel és korszerű, klimatizált járműparkunkkal egyaránt igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy a járművezető jelöltek nálunk töltött ideje minél kellemesebb legyen.

Autós oktatás Veresegyházon, gyakorlás automataváltós autóval is!

Autós oktatás Veresegyházon, gyakorlás automataváltós autóval is!

Gyenes Gábor járművezető szakoktató vagyok. Veresegyház és környékén tanítom az autóvezetést. Gyakorlati oktatás már automata autóval is!! A műszaki ismeretek mellett, nálam megtanulhatod az autóvezetés gyakorlati tudományát is. A KRESZ oktatáson, számítógépes vizsgaszimulációs programmal ellenőrizheted tudásod. A gyakorlati vizsgára történő felkészülést a gödöllői rutin pályán kezdjük. Ezen a pályán lesz a járműkezelési vizsga is! A következő lépcső a forgalommal történő ismerkedés. A fokozatosság elvét követve gyakoroljuk az autóvezetés rejtelmeit. Akkor vezetünk amikor ti ráértek! Legyen az, reggel, este, hétköznap, vagy hétvége! Bármikor gyakorolhatunk!

Autósiskola Hajdú-Bihar

Autósiskola Hajdú-Bihar

Jogosítványszerzés Debrecenben a Rutin2010 Autósiskolával. Látogasson el honlapunkra, ahol számos oktató közül válogathat, illetve megtekintheti változatos gépjármű parkunkat. Honlapunkon lehetőség van online Kresz-teszt kitöltésére, illetve Kresz játékra is. Iskolánkban a diákok a legfejlettebb eszközök segítségével, sok éves tapasztalattal rendelkező oktatók irányítása alatt sajátíthatják el a vezetés tudományát.

Csúszós tréning

Csúszós tréning

A Tanpálya, a Hungaroring exkluzív környezetében, a belső területen helyezkedik el. Egész pontosan a SILVER tribünnel szemben, mintegy 5 hektárnyi területen. A Hungaroring versenypálya Budapest centrumától 19 kilométerre, az M3-as autópálya mentén, Mogyoród község határában található. A pálya természetes völgyben fekszik, s karéj formájában 50 hektár lelátó öleli körül. Ezen kiváló természeti adottságok miatt a nézőtér bármely pontjáról a versenypálya 80 százaléka belátható. Ezért is hívják lapos tányérnak, hiszen a nézők a képzeletbeli tányér szélén ülnek, s onnan kísérik figyelemmel a versenyeket. A versenypálya teljes hossza az 1986-os átadáskor 4013,786 méter volt. Az 1989-es évben kisebb korrekciót hajtottunk végre. Az azévi Forma 1-es versenyre, egy kanyarkombináció átvágásával, ezáltal egy járulékos előzési lehetőség biztosításával, a versenypálya gyorsabb lett, hossza azonban 3968 méterre csökkent. Az 1997. évi átalakítások során a versenypálya hossza, a célegyenes áthelyezése miatt, 3982 méterre módosult. A legkisebb ívsugár 20, míg a legnagyobb 400 méter. A célegyenes teljes hossza 788 méter, itt az elérhető legnagyobb sebesség megközelítőleg 320 km/h. A versenypálya szélessége a célegyenesben 15 méter, a többi szakaszon, az elérhető legnagyobb sebesség függvényében 10, illetve 11 méterre csökken. A burkolat szerkezete: 20 centiméter vastag kavicságyazaton és 20 centiméter vastag sovány betonlapon háromrétegű, egyenként 5 centiméter vastag aszfalt. A versenypálya legalacsonyabban és legmagasabban fekvő pontja között a relatív szintkülönbség 36 méter. A legnagyobb emelkedő 6,4 százalékos, míg a legnagyobb esés eléri a 6,7 százalékot. A Hungaroring versenypálya 2003. évi átalakítása kapcsán, amely az FIA-val (Federation Internationale de l'Automobile), a FOM-mal (Formula One Management Ltd.), valamint a helyi sporthatósággal, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetséggel egyeztetett, a célegyenes 202 méterrel hosszabbodott, a versenypálya hossza 4384,08 méterre nőtt. Az F1-es nagydíjon kívül sok és változatos események ad otthont a Hungaroring. Autós és motoros versenyek, nyíltnapok, autós és motoros versenyző iskolák, vállalati rendezvények...

Csúszós út

Csúszós út

Tudta, hogy majdnem minden balesetet a vezetők hibája okoz? Ön is csak egy akar lenni a sok sérültből? Ha nem, hívjon most, hogy részt vehessen olcsón egy gyors, életszerű és hatékony képzésen!

Hirdetés
Ezüstnyíl Autósiskola Zugló

Ezüstnyíl Autósiskola Zugló

Minden újonnan beiratkozó tanulónkat meglepünk egy ajándék vezetéstechnikai térninggel, amennyiben jogosítványodat már megszerezted. Ha már van van jogosítványod, de szeretnéd magad kipróbálni, akkor is szeretettel várunk megfizethető áron.* Minden ember életében fontos az a pillanat, amikor eldönti Ő márpedig jogosítványt szeretne. Ez egy igen felelősségteljes döntés, hiszen a forgalomban nem csak magunkért felelünk, hanem a többiekért is, akik közlekednek. Sok baleset elkerülhető lenne, ha egy kicsit több odafigyeléssel vezetnénk. Éppen ezért hoztuk létre autós-motoros iskolánkat, hogy minden jogosítványra vágyó tanulónkat megtanítsuk a kultúrált , biztonságos közlekedésre. Célunk, hogy a lehető leghatékonyabb módon elsajátítsd a vezetés minden technikáját és a jogosítvány megszerzése után egyedül is bátran vezess a forgalomban.

Fordulat Autósiskola

Fordulat Autósiskola

Autósiskola Budapesten, a Nyugati pályaudvarnál. Motor jogosítvány minden kategóriára, autó jogosítvány, motoros vezetéstechnika. A legprofibb oktatókkal vár a Fordulat Autósiskola! Profin képzett oktatóink a garancia! Keresd fel honlapunkat! Folyamatosan induló elméleti és gyakorlati tanfolyamok, a legprofibb oktatókkal, ami garanciát jelent számodra a nyugodt tanulási feltételek megteremtésére és a sikeres vizsga letételére is egyaránt! Célunk nem csak az, hogy sikeresen vizsgázz, hanem, hogy meg is tanulj vezetni!

Közlekedésbiztonság

Közlekedésbiztonság

Gépjárművezetők vezetéstechnikai képzése A közúti közlekedés balesetek okai számos tényezőre vezethetők vissza: például műszaki hiba, közlekedési szabályok megszegése, vagy egyéb emberi mulasztás. Kevés figyelmet kapnak azonban a gépkocsivezetők vezetéstechnikai hiányosságai. A gépjármű vezetési tréningek szervezésével azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy ráirányítsuk a gépkocsivezetők figyelmét a vezetéstechnikai tudás fontosságára, az emberi reakciók komplexitására. A tréining során lehetőségük van megtapasztalni a jármű stabilitásvesztését, illetve annak korrigálását a rántó pados vezetéstechnikai pályán. Az Oktatási Központban ideális körülmények között, az alábbiakban ismertetett tárgyi és személyi feltételekkel történik mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás.

Közlekedésbiztonsági akció

Közlekedésbiztonsági akció

Látni és látszani - Közlekedésbiztonság 2012 Az Országos Rendőr-főkapitányság a Látni és Látszani akcióval elsősorban a biztonságos közlekedésre kívánja felhívni a gépjárművezetők figyelmét. Nem a büntetések kiosztása a célunk - hiszen, ha csupán pénzbírságokat szeretnénk, nem hirdetnénk meg a felkészülési hónapot a november 15-i kezdés előtt. Arra buzdítunk minden gépjárművezetőt, hogy éljen az akció kínálta lehetőségekkel: vizsgáltassa át ingyenesen az autót és ellenőrizze szintén térítésmentesen a látását. Reméljük, hogy a kampány a külföldi példákhoz hasonlóan Magyarországon is sikeres lesz, és a résztvevők közlekedésbiztonsága javul. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Kresz e-learning

Kresz e-learning

Akkreditáció (e-learning KRESZ) Magyarországon elsőként és egyedüliként cégünk, az E-Educatio Információtechnológia Zrt. rendelkezik a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) által akkreditált e-learning tananyagokkal. Cégünk a szakértőink által elkészített elméleti e-learning tananyagokat és az e-Titán keretrendszert 2012 januárjában akkreditációra nyújtotta be az NKH-hoz. Mind a keretrendszer, mind a tananyagok megkapták az akkreditációt. Fontos tudni: kizárólag az NKH által akkreditált e-learning képzések esetén nem kell tantermi oktatásra járnod, csak ebben az esetben tudod otthonról elvégezni az e-learning 'KRESZ' tanfolyamot, amely teljes egészében felkészít és feljogosít a hatósági elméleti vizsgára. Elméleti és gyakorlati képzés Az e-Edu Autósiskola elsődleges célkitűzése, hogy saját tanulói és a szerződött partner autósiskolák tanulói a hazai kategóriás és szaktanfolyami képzések elméleti részét a korszerű és hatékony e-learning segítségével tudják elvégezni. A sikeres elméleti vizsgát követően a tanulók megkezdhetik a gyakorlati képzést. Országos képzési engedéllyel rendelkező autósiskolaként a gyakorlati képzésre is szívesen vállalkozunk: az elméleti képzés alatt az e-Titán rendszerben területi és más paraméterek szerint szabadon lehet gyakorlati oktatót választani. Tananyagok Az elméleti képzés ismeretanyaga három tantárgyból áll: közlekedési alapismeretek, járművez

Kresz oktatás B kategóriás jogosítványhoz

Kresz oktatás B kategóriás jogosítványhoz

Tanulj meg nálunk vezetni! Rutinos oktatóink segítségével és támogatásával könnyedén megszerezheted az elméleti alapok mellett azt a gyakorlati tudást, amivel a vizsga már csak ujjgyakorlat lesz. Autósiskolánk több folyamatos kurzust tart különböző kategóriákban, így a népszerű motor és B kategóriás jogosítványon kívül akár teherautóhoz, autóbuszhoz és nehézpótkocsihoz is megszerezheted a vezetési engedélyt. A tanfolyamok időpontjairól, árairól érdeklődj telefonon, e-mailben, vagy személyesen központi irodánkban!

KRESZ oktatás, autós oktatás

KRESZ oktatás, autós oktatás

KRESZ - Minden lényeges információt megtalálsz oldalunkon a KRESZ oktatásról. Ingyenes Kresz könyvet biztosítunk a tanulóknak. A Kresz vizsgán egy 55 kérdésből álló tesztlapot kell számítógépen kitölteni. Egy kérdésre 1perc válaszadási lehetőség van. Javasoljuk, hogy a vizsgára sok kresz teszttel gyakoroljál!

Kresz táblák gyártása,forgalmazása

Kresz táblák gyártása,forgalmazása

Munkavédelmi ruházat, védőfelszerelések, munkabiztonsági jelek, tűzvédelmi eszközök kereskedelme. Komplett tűz- és munkavédelmi szolgáltatások. Tűzoltó készülékek forgalmazása. Tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi, HACCP, ADR, menekülési irány, utánvilágító tábla, piktogram táblák gyártása, forgalmazása. Reklám dekorációk, autó dekorációk, névjegykártyák készítése. Tűzvédelmi szabályzat, tűzriadó terv, kockázatértékelés, tűzvédelmi felülvizsgálat, tűzoltó készülék karbantartás. Tűzvédelmi eszközök, tűzoltó takaró, tűzcsap forgalmazása, felülvizsgálata. Tűzvédelmi szakvizsgáztatás, munkavédelmi oktatás, munkavédelmi szabályzat készítése.

Tuti menü