Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
kresz-teszt képes leírás - KRESZ.tlap.hu
részletek »

kresz-teszt - KRESZ.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kresz.tlap.hu » kresz-teszt
Keresés
Találatok száma - 7 db
26 kritikus KRESZ teszt, figyelj!

26 kritikus KRESZ teszt, figyelj!

A forgalomban való részvétel egyik legfontosabb feltétele, hogy ismerjük a KRESZ-t, és persze nem utolsó sorban, hogy érvényes KRESZ vizsgával is rendelkezzünk. Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, összegyűjtöttük azokat a KRESZ kérdéseket, amik gyakran előfordulnak a KRESZ vizsgákon, és amiket a vizsgázók nagy része el is szokott hibázni. A kérdésekhez természetesen a jó válaszokat is megadjuk és magyarázattal is ellátjuk azokat, ahol szükségesnek érezzük. Olvasd végig, megéri, nehogy pont ezen múljon Neked is a sikeres KRESZ vizsgád!

Kresz gyakorlás

Kresz gyakorlás

Kresz teszt és tanfolyam. Kresz vizsga és gyakorlás lehetősége, szakértői gárda segítségével. A webkresz.hu egy kresz-teszt és kresz tanfolyam oldal, ahol naprakészen megtalálható az összes kategória minden kérdése, (2900 kérdés!) egy online kresz tanfolyammal kiegészítve. A webkresz.hu azzal a céllal jött létre, hogy az elméleti vizsgára való felkészülést, és a közlekedési kultúra fejlődését a leghatékonyabban segítse. Az oldalt, a most tanulók és a jogosítvánnyal már rendelkezők számára egyaránt ajánljuk! A kresz teszt a hatósági vizsgával megegyező módon gyakorolható.

Kresz toto gyerekeknek

Kresz toto gyerekeknek

Gyalogosan A: a járdán kell közlekedni. B: a járdán vagy az úttesten szabad közlekedni. C: bárhol szabad közlekedni. 2. Gyalogosan csak egy sorban szabad haladni A: a járdán. B: az úttest szélén. C: gyalogúton. 3. Ha ezt a táblát látom, akkor ilyen úton A: csak gyalogosok közlekedhetnek. B: gyalogosok és kerékpárosok közlekedhetnek. C: járművek csak lépésben közlekedhetnek. 4. Ilyen úton lakott területen A: csak kerékpáros közlekedhet. B: csak kerékpáros és gyalogos közlekedhet. C: kerékpáros, gyalogos és segédmotoros közlekedhet. 5. Ebben az útkereszteződésben A: a gyalogosé az elsőbbség. B: az autóé az elsőbbség. C: udvariasság dönt az elsőbbségről.

Kresz-teszt telefonra

Kresz-teszt telefonra

A Marketen már egyre több olyan alkalmazást találhatunk, melyek a hazai felhasználóknak szeretnének kedvezni. A fejlesztők és egyes vállalkozások felismerték a különféle mobilplatformok nyújtotta lehetőségeket, s megpróbálják egyedi ötleteiket megvalósítani általuk. A Google mobil alkalmazásboltjában a napokban jelent meg a MobilKRESZ nevű program, mely segítséget nyújt abban, hogy a vezetői engedélyhez szükséges első kihívást mihamarabb teljesítsük. Az alkalmazással gyakorolhatjuk a különféle forgalmi helyzeteket (képes kérdések), a táblákat, s a kerékpáros közlekedéshez szükséges kérdéseket is megválaszolhatjuk. A kezdőlapon beállíthatjuk, hogy hány kérdést szeretnénk megválaszolni. Ez a funkció akkor lehet igazán hasznos, ha útközben szeretnénk próbára tenni a tudásunkat, s nincs elég időnk ahhoz, hogy a teljes kérdéssort teljesítsük.

Online kresz gyakorlás és vizsga

Online kresz gyakorlás és vizsga

A webkresz.hu egy kresz-teszt és kresz tanfolyam oldal, ahol naprakészen megtalálható az összes kategória minden kérdése, (2900 kérdés!) egy online kresz tanfolyammal kiegészítve. Belépési kód nélkül a honlap, csak korlátozva használható. Belépési kódót a nyitólap főmenüjének jobb szélén található KÓDKÉRÉS menüpontban, vagy az INGYENKÓD-ra kattinva lehet kérni. Kóddal rendelkezők a BELÉPÉS melletti mezőbe üssék be kódjukat, majd nyomják meg az OK gombot! Itt 1 db. 8 órás kódot kapsz, a honlap teljes tartalmához. Klikk az INGYENKÓD szövegre!

Online kresz teszt

Online kresz teszt

Egyszerűen használható, fiatalos, menő designnal rendelkező oldal számos funkcióval, melyek segítségével felkészülhetsz a kresz vizsgára vagy felfrissítheted már meglévő kresz ismereteidet. Egyenként végigmehetsz a témakörök kérdésein, vagy a vizsgateszt funkcióval a hatósági vizsgáéval megegyező felépítésű tesztet tölthetsz ki. A az adatbázis közel 3000 elméleti és forgalmi szituációval kapcsolatos kérdést tartalmaz. Az oldal tehát minden segítséget megad a sikeres kreszvizsgához és összes szolgáltatása teljesen ingyenesen hozzáférhető.

Újévi KRESZ-teszt

Újévi KRESZ-teszt

Január 1-től változott a KRESZ. Aki most tanulja, az majd fog belőle vizsgázni. Aki már régóta az utak királya, az vagy olvasott a változásokról, vagy nem. Ön mit olvasott? Jól olvasta? Tegye próbára tudását az új KRESZ-ről szóló teszttel. Index Zárthelyi. Reggel technikai problémák miatt a megoldásokat nem jelenítette meg a rendszer. A hibát kijavítottuk, úgyhogy a teszt kitöltése után most már láthatja, mit tud az új KRESZ-ből.

Tuti menü